Dj Marcel op je bruiloft

Dj Marcel durft zonder schroom te zeggen dat hij tot de betere bruiloft dj's van Nederland behoort. Maar goed, hij heeft dan ook al meer dan 15 jaar ervaring en heeft in al die tijd al honderden bruiloften mogen verzorgen. Als je dj Marcel inhuurt voor je bruiloft kun je dan ook zeker zijn van een schitterende afsluiting van jullie mooiste dag.

Zoals je op de homepage hebt kunnen lezen draait dj Marcel graag een lekker gevarieerd repertoire, en vooral een bruiloft leent zich hier uitstekend voor. Een gezellige Nederlandstalige foxtrot voor je ouders, de beste disco classics voor je ooms en tantes en natuurlijk de foute jaren 90 house en de grootste top 40 hits voor jullie en jullie vrienden, dj Marcel maakt er voor iedereen een topfeest van.

De start van jullie feest

Dj Marcel begint rustig aan en draait in het begin van de avond "easy listening" achtergrondmuziek terwijl de gasten jullie feliciteren en rustig even bijkletsen. Als de koffie op is en de eerste biertjes en wijntjes achterover geslagen worden voert dj Marcel het tempo en het volume van de muziek langzaam maar zeker wat op, waardoor de gasten geleidelijk in de juiste stemming raken en al een beetje mee gaan deinen en zingen.

Ongeveer anderhalf uur na de start van het feest is een goed moment voor jullie openingsdans, hoewel dat tegenwoordig geen verplichting meer is. Veel bruidsparen doen echter nog wel een traditionele openingsdans, bijvoorbeeld een makkelijke foxtrot, een romantische engelse wals of gewoon lekker even slowen op "jullie" liedje. Er zijn ook bruidsparen die een complete act voorbereiden (op YouTube staan genoeg voorbeelden) en andere bruidsparen willen juist helemaal geen openingsdans. In dat geval haalt dj Marcel jullie alleen even naar voren voor een welgemeend "lang zullen ze leven" want de avond moet natuurlijk wel even officieel geopend worden.

Na de officiële opening wordt het tijd om de dansvloer vol te krijgen. Hoe hij dat doet is afhankelijk van jullie wensen en de aanwezige gasten; als er veel oudere gasten zijn werkt het vaak goed om te beginnen met wat Nederlandstalige foxtrots om de sfeer erin te krijgen, maar als er voornamelijk jongere gasten zijn kan dj Marcel ook direct beginnen met een lekkere knaller als "I gotta feeling" van The Black Eyed Peas.

Jullie bruiloft, dus jullie wensen staan voorop!

Uiteraard houdt dj Marcel graag rekening met jullie wensen, het is immers jullie feest. Willen jullie geen Nederlandstalig? Geen probleem. Of willen jullie eigenlijk vooral muziek van nu? Prima! Het maakt Marcel allemaal niet zoveel uit, zolang het maar gezellig is. Maar hoewel het jullie feest is wil je natuurlijk ook dat jullie gasten een leuke avond hebben, je houdt het feest immers niet alleen voor jullie zelf. Dj Marcel adviseert je graag hoe je daarvoor kunt zorgen, terwijl het toch écht jullie feestje wordt.

Dj Marcel beschikt ook over een schitterende eigen drive-in-show dus over de apparatuur hoef je jezelf niet druk te maken. Marcel neemt alles zelf mee, inclusief een sfeervolle lichtshow, een prima geluidsinstallatie, een draadloze microfoon voor speeches en optredens en zelfs een kabeltje om een laptop of beamer op de geluidsinstallatie aan te sluiten voor eventuele stukjes.

Dj Marcel op jullie bruiloft? Neem gerust contact op!

Neem vrijblijvend contact op!

Welkom bij Dj Marcel!

Draai je telefoon a.u.b. in de landscape stand om onze website te bekijken.